Wie

Bij Sociaal Gevoel willen we, samen met u,  tips geven en werken aan een socialere wereld!

Wij nodigen ook u uit om artikelen te schrijven of reacties te plaatsen om zo deel te nemen aan deze site, zodat er discussies ontstaan en betere inzichten die kunnen bijdragen aan een betere leefomgeving.

Wie zit er achter Sociaal Gevoel?

Hallo! Ik ben Peter Hagenaars en hoop van veel gelijkgezinden steun te krijgen bij de ontwikkeling van de site Sociaal Gevoel. Ik ben er mee begonnen als hobby. Ik probeer voor anderen maar ook mijzelf het leven aangenamer te maken door inspiratie die ik  hier en daar tegenkom door te geven op Sociaal Gevoel. Nieuwe wegen in de techniek, maatschappelijke en persoonlijke ontwikkelingen, scratch to scratch problemen, alle veranderingen in de maatschappij komen aan bod en bespreken we met een luchtige positieve benadering.

De speerpunten in onze site zijn:

  • De wereld eerlijker maken;
  • Liefde geven en krijgen;
  • Gezondheid;
  • Eenvoudiger en in vrijheid leven;
  • Dromen realiseren.

Het is altijd even lastig goed op gang te komen. Wij zijn op zoek naar mensen die zich door de gedachten die aan de site ten grondslag liggen, aangesproken voelen. Vindt u dit een aantrekkelijk plan, dan nodigen wij u graag uit een bijdrage te leveren in de vorm van een door u geschreven artikel. Wij worden van alle zijden bestookt door nieuwe ontwikkelingen die kansen tot verbeteringen bieden. Het is zaak deze kansen aan te grijpen en daar op een positieve wijze op in te spelen. Wij hopen dat u op onze uitnodiging ingaat en een artikel als bijdrage levert.

Maakt u zich ook zorgen om deze mooie wereld? Als dat het geval is nodigen wij u uit om ook actief deel te nemen aan deze site. Vul hieronder uw naam en e-mail adres in en maak contact met ons.

Plaats een reactie